Користь вітаміну С для шкіри з Garnier

Ви, напевно, знаєте про важливість отримання достатньої кількості вітаміну С, але чи відомо вам, що організму потрібно набагато більше, ніж просто вживання цитрусових? Завдяки великому асортименту продуктів з вітаміном С від компанії Garnier твоя шкіра може без проблем отримати добову дозу.

Вітамін С може бути відмінним засобом для місцевого застосування, щоб виявити найкраще у твоїй шкірі завдяки її природним перевагам. У широкому асортименті представлена косметика Garnier на https://www.watsons.ua/ru/10401/brand/garnie

Чому вітамін С корисний для шкіри?

  1. Це антиоксидант

Слово «антиоксидант» вказано як корисний інгредієнт у багатьох продуктах, але що воно насправді означає? Антиоксиданти – найкращий захист від вільних радикалів. Вільні радикали – це нестабільні атоми, які можуть викликати пошкодження клітин організму, зокрема шкіри. Ця нестабільність виникає через їх непарне число електронів. Антиоксиданти мають запасні електрони, які вони віддають вільним радикалам, щоб стабілізувати їх і допомогти зменшити небажані ефекти. Вітамін С є потужним антиоксидантом, а це означає, що він відмінно підходить для захисту шкіри від природних і екологічних факторів стресу, таких як пошкодження сонцем.

  1. Стимулює вироблення колагену

Вітамін С природно кислий, і ця кислотність стимулює вироблення колагену та еластину – двох важливих білків, які допомагають шкірі зберегти молодість. Колаген може допомогти заповнити клітини дерми, зменшуючи появу тонких ліній та зморшок, у той час як еластин допомагає підвищити здатність шкіри повертатися у форму після розтягування. Приносячи користь формі та текстурі дерми, ці білки також можуть допомогти підвищити її міцність та стимулювати відновлення.

  1. Інгібує вироблення меланіну

Меланін – це те, що надає шкірі тон або пігмент. Однак коли дерма виробляє надмірну кількість меланіну в певних областях, це може призвести до так званої гіперпігментації. Це проявляється у вигляді темних плям на шкірі та може призвести до нерівномірного тону шкіри. Найчастіше це відбувається через перебування на сонці, ще один вагомий фактор – вік. Вважається, що вітамін С пригнічує вироблення меланіну, що може означати зменшення появи темних плям і допомагає підтримувати рівний тон шкіри з часом.

jKU8glVWK9VzC-2Q9ZN2t_MrO7Wgkd5jroLiQQDXeiYXFFafPMM5d9sYH45x4gF1tTPu4PSBOQPxXoOmcve67grRSCdp2PkNmQuIq5a-i01CrHzwR9YAewZDEX2nrL9CstGBXQuc

Яку продукцію можна придбати

Якщо ти бажаєш ввести продукти з вітаміном С у свій режим догляду за шкірою, Garnier пропонує безліч варіантів, ось деякі з них.

Освітлююча сироватка з вітаміном С і проти темних плям

Сироватка збагачена потужною сумішшю (3,5%) вітаміну С, ніацинаміду та саліцилової кислоти, які зменшують появу темних плям та підсилюють сяйво, а також екстрактом лимона, суперпродуктом, добре відомим своїми освітлювальними властивостями. Формула ретельно розроблена, щоб забезпечити боротьбу з темними плямами, при цьому не створюючи ефекту важкості або жирності на шкірі.

Тканинна маска з вітаміном С

Продукт подарує зволожену, сяючу шкіру за 15 хвилин. Тканинна маска збагачена вітаміном С та гіалуроновою кислотою, які надають вашій шкірі швидке сяйво. Підходить для чутливої шкіри.

.,.,.,.