LA Рис – смачні суші до вашого дому

Замовити суші у Львові https://la.ua/sushi/ тепер стало зручніше. Все, що потрібно – скористатись сервісом LA РИС. Ми пропонуємо вишукані страви знаменитої японської кухні, приготовані з натуральних інгредієнтів.

Не гайте часу, переходьте на сторінку асортименту та замовляйте улюблені суші прямо зараз!

Що ми пропонуємо

На вибір клієнта:

  • гарячі та холодні роли;
  • маки;
  • класична Філадельфія та її різновиди;
  • напої, як доповнення до основної страви.

Гурманам рекомендуємо спробувати наші сети. Ми зібрали кращі варіанти суші та ролів, об’єднавши в вишукані порції. В якості основи використовується:

  • тунець;
  • смажений, свіжий лосось;
  • креветки.

Для вегетаріанців наші майстри приготували окремий сет, без риби та морепродуктів. Вишуканий мікс з манго, ясай, чуки та кунжуту просто не може залишити вас байдужим. Переходьте в розділ https://la.ua/sushi/ та замовляйте вкуснятину прямо зараз!

Що особливого в суші від LA Рис

Кого зараз можуть здивувати суші? Якщо мова йде про страви від LA РИС, тоді наші майстри знають чим порадувати навіть досвідчених гурманів.

В першу чергу – якістю продуктів, які ми використовуємо для приготування страв. Японська кухня дуже чутлива до інгредієнтів. Любий неякісний компонентом просто зіпсує все враження. LA РИС не експериментує, а використовує кращі продукти для своїх суші. Все, від риби до рису, проходить контроль уважного шефа, від досвідченого погляду якого не втече ніщо.

По-друге: LA РИС не співпрацює з ресторанами чи іншими закладами. Всі страви приготовлені тільки нашими майстрами, тому за їх якість і смак ми ручаємось своєю репутацією.

Ми постаралися зібрати для своїх користувачів мікс з найкращих і найпопулярніших варіантів ролів та суші. Повірте, нам є чим вас здивувати!

Декілька хвилин і страва у вас

Ми не обіцяємо миттєвої доставки але гарантуємо, що вона буде максимально швидкою. Тим клієнтам, які мають можливість забрати своє замовлення самостійно, сервіс дарує знижку на наступне замовлення.

Якщо наш кур’єр по об’єктивним причинам запізниться, ми готові вибачитись. В жовтій зоні міста (детальніше в розділі «доставка») замовляйте страви з розрахунку часу доставки, щоб кур’єр встиг доставити суші до моменту закриття сервісу. Рекомендований час – не пізніше, чим 22 година.

Про оплату не хвилюйтесь – сервіс подбав про зручну для клієнта форму розрахунку (готівка або електронна). Якщо ви являєтесь зареєстрованим клієнтом LA РИС і маєте фірмовий додаток, ситуація ще простіше. Оплатити позицію можна відразу в програмі. Додаток доступний для користувачів Android і iOS. Готові скуштувати вишукані роли? Мерщій переходьте на сторінку вибору та робіть своє замовлення!

.,.,.,.